Faglærer i kroppsøving – vikariat skoleåret 2019/2020

Vi søker faglærer i kroppsøving i et vikariat på 35 % for skoleåret 2019/2020. Det er mulig med utvidelse av stillingen til 65% med arbeidsoppgaver som assistent/lærer 2 for skoleåret 2019/2020. Gymtimene faller på onsdager og torsdager.

• Planlegge, gjennomføre og evaluere undervisningen.
  • Arbeide i team og tverrfaglige prosjekter.
  • Være med og utvikle et trygt miljø og en positiv kultur.
  • Bidra i internt utviklingsarbeid.

• Godkjent pedagogisk utdanning som faglærer i kroppsøving på høyskolenivå.
  • Kurs i eller erfaring med steinerpedagogikk. Ved manglende erfaring/kurs i steinerpedagogikk må du være villig til å gjennomføre kurs etter nærmere avtale med skolen.
  • Erfaring fra klasseledelse er en fordel.
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk.
  • Digital kompetanse.

Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.

Tiltredelse
1. august 2019

Om vår skole
Steinerskolen Eidsvoll holder til på Finstad i Eidsvoll i landlige, naturskjønne omgivelser, 5,5 km fra Eidsvoll stasjon og 5,5 km fra Eidsvoll verk stasjon (2 tog i timen til/fra Oslo – 30 min). Skolen er fådelt med ca. 70 elever fordelt på 1.-10. trinn og ca 20 ansatte.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og engasjerte kolleger. Her vil du få mulighet til å være med å utvikle skolen som i 2017 fikk «nye», romslige lokaler på Finstad.

Lønn i henhold til skolen lønnssystem og pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Søknadsfrist:
5. juni 2019

Søknad sendes til
eidsvoll@steinerskolen.no

Ringevikar

Vi søker ringevikarer til skolen.

Når en er ringevikar blir du kontaktet av daglig leder ved behov for kortere og lengre vikariat ved skolen. Det vil derfor varier med mengde arbeid ut ifra hvilket behov skolen har. Er du en person som trives i et varierende miljø der du kan skape trygghet og hoppe inn i forskjellige undervisningssituasjoner, så trenger vi deg.

Ønskede kvalifikasjoner

• Fleksibel
  • Erfaring fra arbeid med barn og/eller ungdom.
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk.
  • Noe digital kompetanse.

Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.

Om vår skole
Steinerskolen Eidsvoll holder til på Finstad i Eidsvoll i landlige, naturskjønne omgivelser, 5,5 km fra Eidsvoll stasjon og 5,5 km fra Eidsvoll verk stasjon (2 tog i timen til/fra Oslo – 30 min). Skolen er fådelt med ca. 60 elever fordelt på 1.-10. trinn og ca 20 ansatte.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og engasjerte kolleger.
Lønn i henhold til skolens lønnssystem.

Søknad sendes til
eidsvoll@steinerskolen.no