Sommerfest 15. juni 2019

15. juni var det sommerfest på Steinerskolen Eidsvoll. Det var underholdning fra foreldre, elever og lærere, og mange aktiviteter gjennom hele dagen.

Gå til album...


Skolehage

Skolen har de siste årene sett på muligheten for å etablere en skolehage i skolegården. Vi hyret derfor inn en gartner høsten 2018 til å veilede oss i hvordan gå frem, hvor vi kan søke penger til støtte, og med å lage en plan for hvordan skolehagen kan se ut.

Les mer


Landbrukspraksis for ungdomstrinn – våren 2019

I starten av mai var 8.-10. klasse på landbrukspraksis i andelslandbruket i Økolandsbyen, Hurdal. Her fikk de være med på våronna i 3 dager. De har fordelt kompost, luket bedd, flyttet jorddekke, plantet jordbær og solbær, gruppevis laget lunsj eller middag og tatt oppvasken. På kvelden var det felles underholdning med quiz, sang og lek.

Gå til album...


Vinterleiksuka 2019

Elevene på Steinerskolen Eidsvoll koste seg med ski, skøyter og aking. Løypene og isbanen var preparert av Finstad sportsklubb. Vinterleiksuka ble avsluttet med karneval.

Gå til album...


Julemarked 2018

1. desember arrangerte Steinerskolen Eidsvoll sitt årlige julemarked. Skolekoret åpnet med sang og hadde konsert i gymsalen. Det var salgsboder, fuglekassebygging, lysverksted, sverdproduksjon, smed og god mat. Julemarkedet ble avsluttet med minikonsert fra 10. klassebandet før det ble loddtrekning.  

Gå til album...


Lanterne 2018

En mørk novemberkveld vandret elever og foreldre i tussmørket inn i den mørke skogen rundt Gamle Finstad Skole. Bare fakler og selvlagde lanterner i papp og silkepapir lyste opp stien der de gikk. Sangene om St Martin som gikk i sne og regn preget stemningen.

Gå til album...


Mikaeli 2018

Siste skoledag før høstferien feiret vi st. Mikael på skolen. Dagen er fylt med motsprøver, Mikaelispill, dragesuppe og ridderslåing! Tradisjonen tro en solfylt dag med glade elever!

Gå til album...


6/7. klasse på seiltur med Svanen – leirskole 2018

September 2018 dro 6/7. på seiltur med Svanen i tre dager. De seilte ned til Horten der de besøkte Marinemuseet før de snudde skuta mot Oslo igjen. Før de tok farvel med mannskapet skulle hele skuta vaskes. Det har vært en utrolig intens, lærerik og morsom tur!

Gå til album...


Klassetur til Dublin med 9/10. klasse sommeren 2018

9/10. klasse på firedagers tur til Dublin i juni. Penger til turen har de selv samlet inn. Programmet var en blanding og turistatraksjoner, undervisning, handleturer og en selvvalgt aktivitet som ble paintball siste kvelden. Været var strålene og elevene supre!

Gå til album...


Sommerfest 2018

16. juni var det sommerfest på Steinerskolen Eidsvoll. Festen startet med konsert med skolen kor, videre var det forskjellige leker, miniloppemarked, elevutstilling og stor kafé. Det var også tromming, skateskole, åpen maletime og teater. Festen avsluttet med fotballkamp mellom voksne og barn.

Gå til album...


Ny lekeplass!

Endelig er den nye lekeplassen på plass! Det har vært full aktivitet siden den åpnet.

Gå til album...


Påskefest 2018

Vi startet dagen med påskeverksted der elevene kunne male egg, nålefilte påskepynt, spikke treegg, lage papir og lære å sjonglere. Klassene koste seg meg påskelunsj før påskefortelling og oppgaver som skulle løses for å kunne hente ut påskeegg fra vår egen Helene harefrøken.

Gå til album...


Vinterball 2018

Skolen arrangerte for første gang ball for ungdomstrinn. Endelig har vi en egen gymsal som kan forvandles til ballsal! Elevene i 9/10 stod for planlegging, matlaging og pynting, foreldrene stod for servering og oppvask. Kvelden ble fylt med taler, polonese, lek og dans. Det ble en fantastisk kveld, vi gleder oss til neste gang!

Gå til album...


Vinterleiksuka 2018

Vinterleiksuka er et årlig arrangement ved steinerskolen den siste uka før vinterferien. Dagene er fylt med ulike aktiviteter, som skjer på tvers av klassetrinnene. Uka avsluttes med et karneval der elevene kler seg ut etter hva slags undervisningsstoff de har på de forskjellige klassetrinnene. I år underholdt 9.-10. klasse, et talent-show med humoristiske musikalske innslag. Deretter dans før pinjata og katta i sekken.

Gå til album...


Samefolkets dag 2018

6. februar feiret hele skolen Samefolkets dag. Dagen startet med historieundervisning om samefolket, fletting av samiske flettebånd, tegning av flagg og tradisjonell samisk matlaging. Etterpå ble det lassokasting, fortelling rundt bålet og servering av matretten Bidos som 1. klasse hadde tilberedt.

Gå til album...


Julemarked 25. november 2017

25. november arrangerte Steinerskolen Eidsvoll sitt årlige julemarked. Skolekoret åpnet med sang og avsluttet med konsert i gymsalen. Det var salgsboder, fuglekassebygging, lysverksted, sverdproduksjon, smed og god mat.

Gå til album...


Lanternefest

Hver høst går skolen i lanternetog der de synger sanger og bærer lanterne de selv har laget på skolen. Det fortelles om legenden St. Martin og det serveres varm toddy og sol, måne og stjernekaker. Lanternefesten er en fin måte å gå inn i mørketiden på. Sammen lyser vi opp i mørket, ute i verden, men også inne i oss selv.

Gå til album...


Mikaelifeiring 2017

Se bilder fra vår årlige St. Mikaelsfest på skolen. Fra gammelt av var denne dagen en viktig merkedag, Mikkelsmesse, og ble holdt den 29. september, som den faktisk falt på i år. Mikael var et symbol på mot og kraft, og kampen mellom det gode og det onde stod som utgangspunkt for feiringen. Elevene har fått prøve seg på de forskjellige motsprøvene, vist Mikaelispill for familie og venner, og blitt slått til riddere for sitt mot gjennom dagen.

Gå til album...


Julemarked 2015

Tusen takk til for en fantastisk kveld og et veldig hyggelig julemarked. En stor takk til alle for en fantastisk innsats. God jul!

Gå til album...


Papirprosjekt våren 2015

Våren 2015 har 1.-5. klasse resirkulert papir og laget kort, konvolutter og ark. De har først makulert papir, lagt det i bløtt, så mikset det til en tykk grøt. Denne papirgrøten blir blandet ut med vann og tilsatt farge. Ved hjelp av formingsrammer har de laget papir i forskjellige format, hengt det til tørk på tøystoff, og etterpå strøket de og limt sammen konvoluttene. På kollegiemøte har også lærerne fått prøve seg på å resirkulere papir.

Se bilder


Lærerkurs

Bilder fra forskjellige kurs lærerne ved Steinerskolen Eidsvoll har vært på for å bruke til undervisning.

Se bilder


Ridderfest 2014

Fredag 26.9.14 feiret Steinerskolen Eidsvoll Ridderfest med motsprøver, sang, musikk og skuespill, dragesuppe og ridderslåing av en ekte ridder.

Les mer og se bilder


Undervisning

Gå til album...


Julemarked

Gå til album...


Vinterleiksuke

Hvert år arrangerer skolen vinterleiksuke før vinterferien. Da er hele skolen sammen og gjør aktiviteter som å gå på ski, dra til skøytebane og akekebakke, lage snøkunst i skolegården og dra til Hurdal skianlegg.

Gå til album...


Vårmarked

Gå til album...


Skoleturer

Gå til album...